miércoles, 3 de junio de 2009

Tarta de piña

TARTA DE PIÑA

Os ingredentes

  • 1 litro de nata.
  • 2 botes medianos de piña
  • Galletas.
  • Xelatina de piña.

Preparación

  1. Xuntar 1 litro de nata, o líquido da piña e calentar.
  2. Cando ferva se bota a xelatina e se baixa un pouco o lume.
  3. Despois nunha fonte se bota caramelo líquido, as rodallas de piña.
  4. A mezcla de antes se añade cando enfríe e se poñen as gallegas.
  5. E se mete todo na nevera 24 horas.
A cociñeira Puri

5 comentarios:

  1. A verdade é que esos macarróns con zorza e a tarta de piña son uns platos moi apetecibles. Son ideais para quedar ben cos invitados cando os convidas a comer a túa casa. Moitas Felicidades Puri e gracias polas túas recetas.

    Un saúdo.

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  2. Teño un restaurante en Coruña e copiei a túa receta para elaborar un postre da casa e a verdade é que toda a xente que a proba queda encantada. Ten moito exito.
    Moitas gracias Puri.
    Un saúdo

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  3. Puri Felicidades x la tarta de Piña ya la hice y la verdad q tuvo mucho exito.Gracias x compartir tu receta con todos .Un saludo

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  4. Para o comentario nº 2, do Restaurante A Coruña.

    Bos días:

    Gustarianos preguntarlle porqué escolleu esa receita? que atopou de interesante?

    Tamén gustarianos, se podedes ser tan amables, de poñerse en contacto con nós a través do teléfono 986.89.66.56 (teléfono do Centro Cultural de Monte Porreiro (Pontevedra)) ou enviar un correo electrónico a centroculturalmonteporreiro@gmail.com

    A autora da receita está moi contenta pola selección do seu prato, e gustaríalle saber onde a pode degustar.

    Moitas grazas.

    Cristina (encargada do blog).

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  5. Hola Puri, soy una aficionada a la repostería y esta receta que has puesto no la conocía. Vivo en Barcelona y desde aquí te quiero agradecer la idea que me has dado porque a mis invitados les puedo ofrecer algo novedoso. La presentación es idónea y para este tiempo de calor que nos acompaña es realmente apetitosa. Ya te pasaré alguna de mis recetas.

    Que sigas dando más ideas, muchas gracias y un saludo.

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