miércoles, 1 de julio de 2009

Rollo de Primavera ( con variante arxentina)



INGREDENTES:
  • Ovos
  • Azúcar
  • 1/2 pemento vermello
  • Aceitunas sen oso
  • Maionesa
  • Queixo de sandwich

ELABORACIÓN
  1. Separamos as iemas dos ovos e a batemos có azúcar ata que queden brancas e espesas.
  2. E as claras batemolas ata punto de neve.
  3. Nun paño botarlle un pouco de azúcar e cando estea recén sacado do forno envolvelo.
  4. Despois prepararemos o de dentro que é unha lata de bonito, 2 ou 3 ovos duros, 1/2 pemento vermello picado ( pode ser de bote), aceitunas sin oso picado e 1/2 bote de maionesa.
  5. Despois o bizcocho se baña todo con maiones e encima poñese lonchas de queixo (mellor de sandwich).
  6. Cando este todo mezclado poñemolo enrriba do queixo e do fiambre.
  7. Despois o enrrollamos con moito coidado para que non salga polos bordes, para elo hai un truco: en cada volta damoslle un pequeno salto hacia arriba e ó final aplastamos todo un pouquiño.
  8. Finalmente, podese adornar cunha manga de maionesa e con pimento.
Na variante arxentina tamén se lle introduce leituga, tomate, cebola, ...

A cociñeira Carmen

No hay comentarios:

Publicar un comentario