viernes, 22 de mayo de 2009
martes, 19 de mayo de 2009
Ensalada marroquí (Marruecos)
IDIOMA ÁRABE
ELABORACIÓN
المكونات
والبطاطس
راى
الارز
اوامر
الجزرة
وفول
الطماطمورقات والخس
اعداد
الرئيس المكونات فى اسواق الاوراق المالية الفردية, كل فى احدى هذه حتى ان المنبثقة والمغلية. ونحن نشدد مصدرا اما فى كشوف والخس, وفى مركز الارز ونحو على كل العناصر. بوصفها هيئة التفاعلات الجلد فى والطماطم, ما نعترض اعلى من الارز.
A receita foi creada pola cociñeira Kadixa e a súa pinche Nasha
IDIOMA GALEGO
Ingredentes
Patacas
Arroz
Fabas
Tomate
Follas de leituga
Maiz
Remolacha
ELABORACIÓN
Introducimos os ingredientes en bolsas individuais e as introdumizos nun cazo e os cocemos.
Nunha fonte poñemos as follas de leituga e cando esten os ingredientes cocidos poñemos o arroz no centro e ó alredor os demais ingredientes.
Como adorno, cortaremos a pel do tomate e o poñemos enriba do arroz.
Etiquetas:
receita
Bizcocho de zanahoria
Ingredientes:
4 ovos
3 zanahorias
200 gr. ázucar
180 gr. fariña
100 gr. aceite de oliva
Modo de facer:
Se pelan as zanahorias e se pasan pola picadora para que quede moi fina, se lle añade o ázucar, o aceite de oliva, os huevos batidos e se tamiza a fariña antes de añadir a la mezcla. Unha vez unido todo, se bate ben.
Se engrasa o molde con aceite e se le espolvoreaa fariña, unha vez preparado o molde se bota a mezcla que está lista para fornearse.
Se fornea durante 40 minutos a unos 175º -180º.
Se engrasa o molde con aceite e se le espolvoreaa fariña, unha vez preparado o molde se bota a mezcla que está lista para fornearse.
Se fornea durante 40 minutos a unos 175º -180º.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)