TARTA DE PIÑA
Os ingredentes
- 1 litro de nata.
- 2 botes medianos de piña
- Galletas.
- Xelatina de piña.
Preparación
- Xuntar 1 litro de nata, o líquido da piña e calentar.
- Cando ferva se bota a xelatina e se baixa un pouco o lume.
- Despois nunha fonte se bota caramelo líquido, as rodallas de piña.
- A mezcla de antes se añade cando enfríe e se poñen as gallegas.
- E se mete todo na nevera 24 horas.
A verdade é que esos macarróns con zorza e a tarta de piña son uns platos moi apetecibles. Son ideais para quedar ben cos invitados cando os convidas a comer a túa casa. Moitas Felicidades Puri e gracias polas túas recetas.
ResponderEliminarUn saúdo.
Teño un restaurante en Coruña e copiei a túa receta para elaborar un postre da casa e a verdade é que toda a xente que a proba queda encantada. Ten moito exito.
ResponderEliminarMoitas gracias Puri.
Un saúdo
Puri Felicidades x la tarta de Piña ya la hice y la verdad q tuvo mucho exito.Gracias x compartir tu receta con todos .Un saludo
ResponderEliminarPara o comentario nº 2, do Restaurante A Coruña.
ResponderEliminarBos días:
Gustarianos preguntarlle porqué escolleu esa receita? que atopou de interesante?
Tamén gustarianos, se podedes ser tan amables, de poñerse en contacto con nós a través do teléfono 986.89.66.56 (teléfono do Centro Cultural de Monte Porreiro (Pontevedra)) ou enviar un correo electrónico a centroculturalmonteporreiro@gmail.com
A autora da receita está moi contenta pola selección do seu prato, e gustaríalle saber onde a pode degustar.
Moitas grazas.
Cristina (encargada do blog).
Hola Puri, soy una aficionada a la repostería y esta receta que has puesto no la conocía. Vivo en Barcelona y desde aquí te quiero agradecer la idea que me has dado porque a mis invitados les puedo ofrecer algo novedoso. La presentación es idónea y para este tiempo de calor que nos acompaña es realmente apetitosa. Ya te pasaré alguna de mis recetas.
ResponderEliminarQue sigas dando más ideas, muchas gracias y un saludo.