Ingredentes
- Calamares
- Cebolas
- Pemento vermello
- Aceite
- 2 ou 3 dentes de allo
- Sal
- Pirexel
- Colorante
Estonamos as ceboliñas con xeito mellor miudas de monda fina, cortamos un pimento vermello en anaquiños e xuntamolo todo na sartén con un aceititiño bó
cando teñamos a mistura feita imos botar os calamares enteiros e como xa picamos uns dentiños de allo que botamos tamén na sartén, deixamos ó lume lento que nuns minutiños teña unha cor amarela .
Non nos podemos esquencer da sal, pirexel e unha pizquiña de colorante.
cando teñamos a mistura feita imos botar os calamares enteiros e como xa picamos uns dentiños de allo que botamos tamén na sartén, deixamos ó lume lento que nuns minutiños teña unha cor amarela .
Non nos podemos esquencer da sal, pirexel e unha pizquiña de colorante.
Ten moi boa pinta!
ResponderEliminarCociñareino esta fin de semana!
Hola buenas tardes e visto tu receta en mucho gusto .net y por la foto tiene que estar muy buena,lo malo es que no la entiendo para poder hacerla serias tan amable de ponerla en castellano pues creo que a mucha gente le interesaria gracias.
ResponderEliminarJUAN