martes, 26 de mayo de 2009

CALAMARES FEITOS A MODA DA CASA (Portonovo - Galicia)



Ingredentes

  • Calamares
  • Cebolas
  • Pemento vermello
  • Aceite
  • 2 ou 3 dentes de allo
  • Sal
  • Pirexel
  • Colorante
ELABORACIÓN
Estonamos as ceboliñas con xeito mellor miudas de monda fina, cortamos un pimento vermello en anaquiños e xuntamolo todo na sartén con un aceititiño bó
cando teñamos a mistura feita imos botar os calamares enteiros e como xa picamos uns dentiños de allo que botamos tamén na sartén, deixamos ó lume lento que nuns minutiños teña unha cor amarela .
Non nos podemos esquencer da sal, pirexel e unha pizquiña de colorante.

Nunha tarteira teremos unhas pataquiñas cortadas con unhas areas de sal as que nos servirán pra que o prato sexa máis completo.
A cociñeira Sabela e o seu pinche Juan

2 comentarios:

  1. Ten moi boa pinta!
    Cociñareino esta fin de semana!

    ResponderEliminar
  2. Hola buenas tardes e visto tu receta en mucho gusto .net y por la foto tiene que estar muy buena,lo malo es que no la entiendo para poder hacerla serias tan amable de ponerla en castellano pues creo que a mucha gente le interesaria gracias.
    JUAN

    ResponderEliminar