martes, 26 de mayo de 2009

Orellas (Galicia)



Ingredentes:

. un vaso de leite
. unha pizca de sal
. 100g de manteiga
. unha copa de anís
. unha cucharada de azucre
. unha cucharada de postre de canela
. dous ovos
. ralladura de un limón
. fariña
. azucre glass e canela (despois de freir)

Elaboración:

Quentamos a leite, votamos a manteiga ata que se desfaga e seguimos votando os demais ingredentes menos a fariña que a imos incorporando pouco a pouco ata que a masa se despegue dos dedos.
Deixamos reposar dúas horas. Freimos en abundante aceite e espolvoreamos con azucre glass e canela.

A Cociñeira Ana Belén Rodríguez e a súa pinche Yolanda Lenzós

2 comentarios:

  1. Que boa pinta ten esas orellas!

    ResponderEliminar
  2. Boísimas!!! Fíxenas o sábado e estaban espectaculares!!! Moi, moi boas!!!

    ResponderEliminar