miércoles, 1 de julio de 2009

Flan con bizcocho


A cociñeira Puri coa súa "obra"


INGREDENTES:
Para o Flan:

  • 1 bote de leite condesada de 3.70 gr.

  • 7 ovos

  • Caramelo

  • 2 vasos de leite


Para o Bizcoito:

  • 3 iemas de ovo

  • 4 claras

  • 3 cucharadas de azúcar

  • 3 cucharadas de fariña.


ELABORACIÓN

  1. Se fai o caramelo.

  2. Poñese 4 ovos menos 1 clara, 2 vasos de leite e un bote de leite condesada. Batese todo.

  3. Poñese a mezcla ó forno (45minutos a 250º, aproximadamente).

  4. Cando este feito se retira e se fai o bizcoito que son 3 iemas con 3 cucharadas de azúcar. Batir todo.

  5. Despois se bota as 3 cucharadas de fariña e as 4 claras. Batese todo a punto de neve.

  6. Se envolve coas iemas do ovo e se pasa ó flan.

  7. Meter todo no forno 15 minutos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario